NikkieTutorials achttien kilo afgevallen in drie maanden

Wauw!

Lees ook

Nikkie de Jager, beter bekend als NikkieTutorials, vertelt in de nieuwe Beau Monde dat ze in drie maanden maar liefst achttien kilo is afgevallen. Gelukkig onthult ze ook haar geheim.

Sporty spice

De eerste stap: flink sporten. "Dat doe ik in de buurt van Uden. Ik heb daar een pandje waar ik een gym in het laten bouwen. Voor mezelf en m'n vrienden", vertelt ze.

Nu geniet ze van sporten, maar dat is niet altijd zo geweest. "Vroeger had ik een personal trainer en trainde met hem in zo'n grote sportschool. Dan schaamde ik me meestal diep: ik krijg een mega rood hoofd als ik heb gesport en dat haat ik. Dus hield ik me in. Nu ik mijn eigen plek heb, ga ik er helemaal voor."

Wat ze dan precies doet om in shape te blijven? "De loopband is mijn beste vriend. Daar sta ik bijna elke dag een halfuur op."

Lees ook: NikkieTutorials klapt uit de school over samenwerking met Kim Kardashian

Psychische maagverkleining

Maar ze is ook op haar voeding gaan letten. "Sinds een halfjaar heb ik het gevoel alsof ik een psychische maagverkleining heb gehad. De eerste keer dacht ik: waarom zit ik nu al vol? Inmiddels heb ik het omarmd: top, ik zit vol."

Bron: Beau Monde, beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook