Oh no: dít personage zou in SATC 3 te komen overlijden

Say what!?

In een derde Sex and the City-film, waarvoor lange tijd plannen waren, zou het belangrijke personage Mr. Big zijn overleden. Dat meldt The Hollywood Reporter op basis van een podcast waarin de cast en crew van de serie terugblikken op het succes van de hitserie.

Hartstilstand

Acteur Chris Noth, die vanaf de eerste aflevering ‘love interest’ Mr Big speelde, vertelt in de podcast dat zijn personage in de derde film “vrij vroeg” zou sterven aan een hartstilstand. Eerder in de serie worstelde Mr Big ook al met zijn hart.

Deze plottwist leidde tot een verhaal dat zich vooral op hoofdpersonage Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker) zou richten. Dit was voor collega-actrice Kim Cattrall, die in de serie de altijd op seks beluste Samantha speelde, reden om niet mee te willen doen. De dood van Mr. Big zou uiteindelijk de relatie tussen de vier vrouwen verder verdiepen.

Lees ook: Dit heb je nooit geweten over Sex and the City

Superieur script

Het feit dat Kim niet mee wilde doen, was uiteindelijk de reden dat de film niet gemaakt werd. Volgens Chris was het scenario “superieur” vergeleken met de eerste twee films. Veel fans klaagden dat in de speelfilms het niveau van de oude serie nooit werd gehaald. Ook Chris vond de speelfilms niet veel soeps, bekent hij in de podcast.

#MeToo

Sarah Jessica Parker, die de hoofdrol van de immer twijfelende columniste Carrie speelde, meldt in de podcast dat ze het heel jammer vindt dat derde film er niet komt. De actrice denkt dat de serie en haar personage perfect hadden gepast in deze tijd van #MeToo en #TimesUp.

Bron: Panorama Beeld: Sex and the City

Laatste nieuws