Nooit eerder was Waylon zo openhartig over zoon Dylan

"Ik kan die jongen nu gelukkig maken."

Lees ook

De uitgerekende datum van Waylon's hoogzwangere vriendin Bibi Breijman kom steeds dichterbij. De zanger is er nog niet zeker van of hij bij de bevalling aanwezig zal zijn, aangezien hij over anderhalve week twee dagen in Ahoy staat op te treden. Aan Shownieuws vertelt hij over de zwangerschap en zijn minder bekende zestienjarige zoon Dylan.

Privéleven

Shownieuws-presentator Koos van Plateringen ging een dagje met Waylon op pad en mocht bij de repetities van zijn shows zijn. Onderweg daar naartoe vertelt de zanger over zijn privéleven. Hij laat weten dat zijn vriendin Bibi ieder moment kan bevallen. "We zitten in de laatste week. Ik vind het wel heel erg spannend."

Lees ook: Waylon haalt hard uit naar Marco Borsato

Dylan

Wat veel mensen niet weten, is dat Waylon al een zoon heeft. Normaal gesproken is zijn zoon een verboden onderwerp tijdens interview, maar dit keer maakte de zanger een uitzondering en begon hij er ook nog eens zelf over. Dat komt omdat hij de zwangerschap met Bibi nu op een totaal andere manier meemaakt dan toen hij vader werd van Dylan. "Het is zoveel rijker in mn hoofd nu. Ik kan die jongen nu gelukkig maken. Ik kan ‘m meenemen naar mooie dingen, ik kan hem iets leren over het leven, ik kan ‘m een beetje sturen, ik kan hem wat wijze dingen bijbrengen. Ik was toen gewoon nog een kind."

Bron: Beau Monde Beeld: Instagram, ANP

Laatste nieuws

Zie ook