Dit spotgoedkope beautyproduct wordt elke seconde verkocht

Dit beautyproduct is niet niet alleen je lifesaver, maar is ook nog eens spotgoedkoop! Avène Eau Thermale Water Spray wordt elke seconde gekocht en wij snappen wel waarom. 

Lees ook

Heb je ook weleens last van een droge en geïrriteerde huid? Helemaal tijdens de koude winterdagen kan je huid wel iets extra's gebruiken. Dit beautyproduct is niet niet alleen je lifesaver, maar is ook nog eens spotgoedkoop! Avène Eau Thermale Water Spray wordt elke seconde gekocht en wij snappen wel waarom.

Betaalbaar

Elke seconde wordt er in Engeland en Frankrijk een Avène Eau Thermale Water Spray verkocht. Niet alleen omdat het een van de fijnste producten is voor je huid, maar ook omdat-ie betaalbaar is. Voor €10,50 koop je de Thermale Water Spray bij apotheken en drogisterijen.

Maar waarom thermaal water? Het minerale water is verrijkt met zink. Dit is voor letterlijk alles goed en al helemaal voor een gevoelige huid. Volgens apotheken zou het anti-irriterend en verzachtend werken.

Lees ook: Van dit beautyproduct kom je naar verluidt onbewust aan

Hebben!

Het fijne aan dit product is dat je het letterlijk overal voor kunt gebruiken. Het wordt bijvoorbeeld aangeraden wanneer je verbrand bent, of na het verwijderen van je make-up. Last van pluizig haar? Problem solved; je kunt het product zelfs gebruiken als haarspray!

Bron: Stylist, Beeld: iStock, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook