Hollywood Breakfast

Rise and shine!

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Justin Bieber bevestigt huwelijk met echtgenote Hailey

Hoewel het al langere tijd bekend was dat de twee het huwelijksbootje in zouden stappen, bevestigde de 24-jarige Justin Bieber nog niet eerder dat hij officieel getrouwd is. Tot nu. Via Instagram liet Mr. Bieber weten dat hij zijn eerste Thanksgiving als de echtgenoot van Hailey ‘Baldwin’ Bieber vierde.

“Het is de eerste Thanksgiving als een getrouwd man en de eerste keer dat ik gastheer ben. Het is de eerste keer dat beide kanten van de families samenkomen”, plaatste Justin onder een foto op het sociale medium. De twee trouwden naar verluidt eind september.

Kylie Jenner verrast fans met jaarkalender

Tijdens Black Friday wist de 21-jarige Kylie Jenner, ook wel the Queen, haar fans opnieuw te verrassen. Dit keer met een jaarkalender van zichzelf als een ware koningin. Dit, nadat de jongste Kardashian-Jenner telg zichzelf officieel miljardair mocht noemen. Tja, niet gek dat ze zichzelf tot Queen bekroont.

De kalender is verkrijgbaar op Kylies website voor slechts $15 (€13,50). Waar Kylie de kalender vorig jaar even oversloeg – waarschijnlijk omdat ze toen zwanger was van dochtertje Stormi – blunderde de realityster het jaar ervoor nog door haar eigen verjaardag verkeerd neer te zetten op de kalender. Zo hadden de makers haar verjaardag tien dagen later ingevuld dan haar daadwerkelijke birthday.

Carrièreswitch voor Angelina Jolie

Angelina Jolie slaat een heel nieuwe weg in op carrièregebied. De actrice wordt volgende maand gasthoofdredacteur van het radioprogramma Today op BBC Radio 4. Vanaf 28 december is het zover voor de brunette. Vanaf dan zal ze de redactie aansturen.

Tijdens haar nieuwe job zal de actrice vluchtelingen en overlevenden van conflicten uitnodigen. Niet gek, aangezien Angelina zich al jaren inzet voor VN-vluchtelingenorganisatie UNHCR (Hoge Commissaris voor de Vluchtelingen). Ze zal het met name over de wereldwijde vluchtelingencrisis en oplossingen voor geweld tegen vrouwen in oorlogsgebieden hebben.

Bron: Telegraaf, Metro.uk, People Beeld: Getty, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook