Guilty pleasure: wat je tóch wil weten

Lekker smullen!

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Roxeanne Hazes doet komend seizoen mee aan De Slimste Mens

Roxeanne Hazes gaat een nieuwe uitdaging aan. We kunnen wel zeggen dat ze voor deze uitdaging een goed stel hersens nodig heeft. De zangeres is komend seizoen namelijk te zien in het programma 'De Slimste Mens'. Het nieuwe seizoen van de kennisquiz begint op maandag 10 december op NPO 2.

Na elke aflevering van de kennisquiz wordt de verliezer vervangen door een nieuwe deelnemer. Dit kan iedereen zijn. Zo zijn er onder andere al nieuwsmakers, cabaretiers, acteurs en zangers te zien geweest tijdens het programma.

Jim Bakkum deelt té schattig filmpje

Jim Bakkum deelde via Instagram een filmpje waarin hij – in zijn jongere jaren – van Sinterklaas Kapoentje een ware hit wist te maken. "Voor alle kids die hun schoen zetten; onthou, zelfs Sinterklaas Kapoentje kun je soulful zingen", plaatste de zanger bij het geweldige filmpje.

Gaby Blaaser deelt pikante foto, internet wordt wild

Actrice Gaby Blaaser maakte vandaag heel wat fans gelukkig. De blondine deelde een pikante foto waarin zij en fitnessgoeroe Guusje van Geel te zien zijn in niets meer dan hun ondergoed een croptop en unicorn sloffen. Tja, niet gek dat vooral veel mannen hier heel erg blij van werden!

Happy Sunday 🙋🏼‍♀️🙋🏻‍♀️🦄🦄

Een bericht gedeeld door Gaby Blaaser (@gaby.blaaser) op

Bron: NU.nl, Instagram Beeld: Instagram, ANP

Laatste nieuws

Zie ook