Video Memphis Depay houdt gemoederen bezig

Huh?

Lees ook

Memphis Depay is goed op weg met zijn voetbalcarrière in het Nederlands elftal. Toch is voetballen niet zijn enige talent. Hij kan namelijk ook heel goed rappen en dat laat hij zien op Instagram.

Reacties

Omdat de profvoetballer vijf miljoen volgers op Instagram heeft, liet hij zijn rap-kunsten horen in een videoclip. Hoewel Memphis veel positieve reacties kreeg, vragen anderen zich af waarom hij dit doet. Zo vind Rafael van der Vaart dat hij dit beter niet kon doen: "Misschien een generatiekloofje, maar dit is toch gewoon verschrikkelijk," zegt hij.

Lees ook: Memphis Depay werkt zichzelf in de nesten

Sigaar

Het is niet de eerste keer dat Memphis op een spraakmakende manier in het nieuws komt. Al eerder ging het over zijn hoed en tatoeages en nu is zijn rap het onderwerp van de dag. "Iedereen moet dat voor zichzelf weten", zegt Willem Vissers, Volkskrant-journalist. In de clip rookt de voetballer een sigaar en die had wel weg mogen blijven, vindt Willem.

Carrièreswitch

Oud Ajax-speler John van 't Schip stoort zich niet aan de rap. "Dit is wel wat anders. Maar Memphis heeft het eerder gedaan. Het is misschien gewoon een hobby naast het voetbal. Ik denk dat Will Smith jaloers is", vertelt hij aan tafel. Zodra zijn voetbalcarrière over is, kan hij in ieder geval verder gaan met rappen.

Bron: NOS Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook