Odette’s interior hacks

Doe mee en win!

Lees ook

Odette Simons is Creative Director bij Westwing Home & Living en Grazia’s interieurexpert. Deze keer showt ze haar favorieten binnen de gloednieuwe collectie.

Poedertinten tijdens de koude dagen? Kan prima! Met deze hacks laat ik zien hoe je met zachte kleuren een winters gevoel creëert.

Ice Ice Baby

Bij een winters interieur denk je al snel aan diepwarme kleuren, maar ook met een palet van koele tinten geef je je huis een warme sfeer. Dus omarm je inner Elsa en haal je inspiratie uit de koude natuur. Zachte en neutrale kleuren zijn in veel interieurstijlen toe te passen.

Sixtiesflair

In de nieuwe Westwing Collection zie je veel elementen uit de sixties. Check de bolvormige lampjes of de messing en gouden details. Het kleurgebruik is wel net anders dan toen. Ik ben zelf completely in love met de lichtgrijze velvet fauteuil met gouden pootjes; perfect om in weg te dromen met een goed boek. Natuurlijk met een warme choco met tic binnen handbereik – je zit tenslotte wel in een stylish cocktailstoel.

@gallery(1023941)

Mix it

Hou je niet van een kleurrijk interieur, maar ben je bang dat alles in dezelfde kleur saai wordt? Kies dan tinten uit dezelfde familie en maak gebruik van diverse materialen. Zacht velvet, fris katoen en fake furin een trendy tint zoals dusty pink. Voeg een vleugje zwart marmer of een opvallende spike lamp toe als tegenhanger van deze zachte kleur om een stoer contrast te creëren.

@MailAndWin(rXOdw3NaqD)

Laatste nieuws

Zie ook