David Beckham opnieuw bekritiseerd na kusfoto met Harper

Het is weer zover!

Lees ook

David Beckham krijgt op dit moment een enorme lading aan haatreacties, en ook dit keer heeft het weer alles te maken met dochter Harper.

Vader- en moeder maffia

Vader en dochter waren samen op stap en legden het moment vast met een zoet kijkje, waarop Harper door haar beroemde vader op de mond gekust wordt. De vader- én moeder maffia wisten natuurlijk niet hoe snel ze er bij moesten zijn en het aantal reacties op de foto loopt ondertussen hoog op.

Lees ook: Wait, what: wat heeft David Beckham met zijn haar gedaan?

Reacties

"Het kan me niets schelen wat iemand zegt, het is totaal fout als een vader zijn kind op de lippen kust”, "Ze is je dochter. Waarom kus je haar op haar lippen? Dat is de kus van je vrouw" en "Ik heb het gevoel dat een kus op de wang beter is dan op de lippen. De lippen, dat is gewoon raar", is slechts een greep uit de reacties.

Het is overigens niet de eerste keer dat Victoria en David bekritiseerd worden om het kussen op de mond van hun dochter. Toch lijkt het power couple zich er niks van aan te trekken en blijven ze het intieme moment met hun meisje gewoon vastleggen en delen met de wereld.

Christmas is coming 🎅🏼 Let’s go skate ♥️

Een bericht gedeeld door David Beckham (@davidbeckham) op

Bron: Telegraaf Beeld: Getty, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook