Hollywood Breakfast

Rise and shine!聽

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Lindsay reageert op Mean Girls-video Ariana

Lindsay Lohan voelt zich vereerd door de Thank U, Next-videoclip van Ariana Grande. De zangeres liet in een voorproefje van de clip zien dat zij er de film Mean Girls in naspeelt. "Niemand Lindsay Lohant zoals de echte Lindsay Lohan", grapte de 32-jarige dinsdag op Instagram bij een foto van zichzelf. "Maar ik ben gevleid dat Ariana zoveel van Mean Girls houdt."

Nieuwe filmrol voor Famke Janssen

Volgens Variety heeft Famke Janssen een rol gescoord in de crime thriller The Poison Rose, waarin ze te zien zal zijn met onder andere John Travolta en Morgan Freeman. Famke speelt het liefje van Travolta in de film. Twee maanden geleden werd bekend dat Famke ook de tegenspeelster wordt van Nicolas Cage in de film Primal, waarvan de opnames half april in Puerto Rico zijn begonnen.

Will Smith emotioneel over band met zoon

Will Smith heeft dinsdag een emotionele Instagrampost geplaatst over zijn relatie met oudste zoon Trey (26). De acteur vertelt in de video dat zijn zoon hem onlangs zijn beste vriend noemde. "Het is niet altijd zo geweest tussen Trey en mij. We hebben het jarenlang moeilijk gehad na mijn scheiding van zijn moeder. Hij voelde zich verraden en in de steek gelaten." De 50-jarige noemt het een zegening dat de band met zijn oudste kind hersteld is.

Laatste nieuws

Zie ook