Hilarisch: Chantal Janzen spreekt voicemail Mark Rutte in

Grappig!

Chantal Janzen schrijft op Instagram graag naar bed te willen met onze minister-president Mark Rutte. Maar het zit anders dan dat je nu waarschijnlijk denkt…

Brutale vraag

Onder haar post schrijft ze dat het voor haar programma Chantal Blijft Slapen is, zodat de minister-president de vraag niet verkeerd begrijpt. Chantal besloot tijdens een benefietgala, waar geld werd opgehaald voor het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis in Amsterdam, gelijk de daad bij het woord te voegen. Daar liep ze namelijk oud minister-president Jan Peter Balkenende tegen het lijf, die ze vervolgens even aantikte voor een brutale vraag.

Lees ook: Chantal Janzen deelt bizar verhaal over zoontje

Voicemail

Chantal vroeg hem namelijk gevraagd of ze even zijn telefoon mocht lenen en besloot vervolgens Mark Rutte te verrassen met een belletje. Mark had een voorwerp gedoneerd om te veilen, wat verkocht werd voor meer dan €15.000. Dit was overigens niet helemaal de reden dat Chantal belde. Omdat hij zijn telefoon niet opnam, heeft ze Rutte's voicemail maar vijf minuten lang ingesproken. Deels over het gala. Maar vooral met de vraag of hij een keer met haar naar bed wil. Voor haar programma dan.

Op Instagram onthult de presentatrice wat ze precies allemaal heeft ingesproken op de voicemail van de minister-preisdent. Wij zijn in ieder geval benieuwd of we Mark Rutte in zijn pyjama gaan zien in het volgende seizoen van Chantal blijft slapen!

Beste @markopinsta @minpres , Sorry dat Jan-Peter u belde afgelopen zaterdagavond om 23.20u. U had weekend, en stond natuurlijk net koud in de Kleine Cooldown, gaat je telefoon. Maar ik was het die daarna uw voicemail heeft ingesproken 5 minuten lang. Sorry dat u wellicht door al het lawaai op de achtergrond niet duidelijk heeft meegekregen waarvoor we belden, maar JP en ik stonden in ieder geval niet ketslam in Palladium ofzo, maar op een benefietgala. Dus ik dacht ik praat u hier via insta even bij over de uitslag (want JP wilde uw nummer niet geven, wat ook maar beter is): Uw veilingitem is eruit gegaan voor meer dan 15k, dat is heel mooi voor het Antonie van Leeuwenhoek ziekenhuis in Amsterdam. En daar ging het om. Dus eind goed al goed. Maar sorry dus voor het telefoontje op de late avond. Groetjes van mij en JP. P.S de vraag over dat slapen bij u was voor n programma, niet dat u door al het rumoer op de achtergrond een ander plan verwacht. Peaceout gozer✌🏼

Een bericht gedeeld door Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) op

Bron: Beau Monde Beeld: ANP, Instagram

Laatste nieuws