WIN: een jaar lang cadeaus van TK Maxx

Herken je ’m al? Maxxie is de Eindeloze Cadeauzak van TK Maxx, die maar cadeaus blijft geven. Letterlijk. En wij hebben er een paar verstopt in deze Grazia.

Herken je ’m al? Maxxie is de Eindeloze Cadeauzak van TK Maxx, die maar cadeaus blijft geven. Letterlijk. En wij hebben er een paar verstopt in het blad Grazia.

Spot Maxxie

In editie 50 van Grazia zijn er een aantal Maxxies te vinden. Hoeveel Maxxies heb jij gespot? Geef het hier door en wie weet krijg jij een jaar lang cadeaus van TK Maxx! In het totaal hebben de cadeaus een waarde van €3000,-. Niet mis dus!

Het wordt nog leuker!

Je kans verhogen op eindeloos veel cadeaus? Doe dan ook mee aan de Maxxie-jacht in de winkels. Tot en met 23 december zijn er verschillende verstopt bij TK Maxx. Vind jij een Maxxie in de winkel, dan krijg je een jaar lang gratis cadeaus! Je vindt de winkels in Rotterdam, Eindhoven, Amsterdam, Groningen, Den Haag, Heerlen, Almere en Zoetermeer.

Heb jij de Maxxies in Grazia gespot? Vul onderstaand formulier in en laat als opmerking achter hoeveel je er hebt gezien. Good luck!

@MailAndWin(CvnDClBtlL)

Klik HIER voor de voorwaarden.

Laatste nieuws