Hollywood Breakfast

Rise and shine!

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Nick Jonas en Priyanka Chopra zijn getrouwd

Gisteren was het eindelijk zover. Het spraakmakende koppel gaven elkaar gisteren het ja-woord. Volgens het Amerikaanse magazine People zouden de twee op zaterdag in het Indiase Umaid Bhawan-paleis zijn getrouwd. Eén van de grootste paleizen ter wereld(!).

De 36-jarige bruid en haar – inmiddels – echtgenoot droegen beiden Ralph Lauren. Ook de rest van het gezelschap was gehuld in prachtige kleding van het Amerikaanse merk. Zo blijkt dat Ralph Lauren goed bevriend is met Priyanka. Vandaag wordt de bruiloft vervolgd.

Ariana Grande breekt records met nieuwe clip

Afgelopen vrijdag lanceerde zangeres Ariana Grande de langverwachte clip waar elke fan op had gewacht. In nog geen 22 uur tijd werd de clip – die geïnspireerd is op de hitfilm Mean Girls – 46 miljoen keer bekeken. Dit meldt Variety. Dit heeft ervoor gezorgd dat Thank u, next de video is met de meeste views binnen de eerste 24 uur. En eerlijk is eerlijk: als je de clip ziet, snap je wel waarom iedereen fan is. Kijk nog één keer mee naar de geweldige video.

50 Cent doet wel heel opmerkelijke uitspraak over zoon

Dat 50 Cent en zijn zoon Marquise Jackson geen goede relatie hebben, moge inmiddels duidelijk zijn. Al had niemand deze wrede opmerking van 50 Cent verwacht. Zo plaatste de rapper een nogal bizarre reactie onder één van de foto's van zijn zoon op Instagram.

De 21-jarige Marquise Jackson stond met de zoon van 50 Cents aartsrivaal Kenneth McGriff en die gepost was op een fanaccount: "Als deze twee kleine n*gg*rs door een bus worden geraakt, zou ik geen slechte dag hebben." Hoewel de rapper heel wat kritiek heeft gekregen na het plaatsen van de opmerking, lijkt het er niet op dat hij er spijt van heeft. Tot nu toe heeft hij zijn woorden nog niet teruggenomen.

Bron: Telegraaf, People, Variety Beeld: Instagram, YouTube, Getty

Laatste nieuws

Zie ook