Meghan Markle onder vuur in de Britse Media

Oei...

Lees ook

Meghan Markle wordt door de Britse media niet met rust gelaten. De kersverse royal is constant in het nieuws en lang niet altijd op een positieve manier. Sinds de voormalig actrice in verwachting is, komt volgens sommigen haar diva gedrag naar voren en in Engeland smullen ze daarvan.

Terug bij af

Toen prins Harry twee jaar geleden bekendmaakte dat hij met Meghan aan het daten was, wilde hij dat de media haar met rust liet. De prins vond het namelijk schandalig hoe de actrice in het nieuws kwam. Lange tijd ging dat goed, maar het stel is nu weer terug bij af.

Nadat het personeel van de Duchess of Sussex opstapte en het bekend werd dat Meghan en Kate Middleton elkaar naar verluidt niet zo goed liggen, ligt de brunette onder vuur in Engeland. Vooral haar moeizame band met schoonzus Kate, die erg geliefd is in het land, is groot nieuws. De twee zouden volgens de laatste koppen een hekel aan elkaar hebben en dat zou allemaal de schuld van "diva" Meghan zijn…

Lees ook: Vervelend nieuws voor hertogin Meghan

Verhalen creëren

Royalty journalist Marc van der Linden vertelt in RTL Boulevard dat het er altijd zo aan toe gaat in Engeland. Hij laat weten dat de Britse media de goede en slechte verhalen over Meghan zelf creëerden en zodra er even geen nieuws is, de journalisten maar gaan zoeken naar iets om over te kunnen schrijven. In the end blijven er altijd verhalen die volgens hem een beetje vreemd zijn.

Bron: RTL Boulevard Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook