Hebben: de schoenencollectie van Nelson by Moderosa is er een die je móet hebben

Wauw!

Lees ook

Moderosa is een echte fashionista! Niet zo heel gek dus dat schoenenlabel Nelson juist haar vroeg om samen met hen een collectie te ontwerpen.

Voor elke gelegenheid

En wat voor een! Van biker boots tot chunky sneakers: de Nelson by Moderosa-collectie heeft voor ieder wat wils. Voor de collectie ontwierp de fashionista maar liefst zes paar schoenen, waardoor je voor elke gelegenheid een paar uit je garderobe kunt trekken.

Favoriet

Moderosa is in ieder geval in haar nopjes met het eindresultaat. "Het was best spannend om voor het eerst mijn eigen schoenencollectie samen te stellen, maar het resultaat is echt heel tof geworden." Uiteraard vindt de influencer alle schoenen geweldig, maar stiekem heeft ze toch een absolute favoriet, namelijk: de metallic enkellaarsjes met hak. "Het is een hele stoere schoen, maar nét wat eleganter dan alle andere grove boots die je nu ziet. Ik vind het ook heel belangrijk dat je mijn collectie met iedere outfit kunt combineren."

De prijzen liggen tussen de 109,99 en 129,99 euro, en geloof ons: dat heb je er bij het zien van de collectie graag voor over. Bekijk hieronder de gehele collectie en shop vervolgens je favoriete paar via deze link.

Beeld: Instagram, Nelson by Moderosa

Laatste nieuws

Zie ook