Kensington Palace reageert op ruzie Meghan Markle en Kate Middleton

Dat komt niet vaak voor

Lees ook

De afgelopen weken lag de relatie tussen Meghan Markle en Kate Middleton onder vuur in de Britse media. De twee zouden elkaar niet zo goed liggen volgens bronnen. Kensington Palace geeft een zeldzame verklaring.

Verhalen

Bronnen en insiders lieten van alles los over de toestanden in het paleis, maar volgens Kensington Palace is daar niets van waar. "Dit is nooit gebeurd", verklaren ze aan The Sun. Britse Media zouden de verhalen volgens hen uitvergroten om op die manier de broers William en Harry uit elkaar te drijven.

Zo gingen zij er ook vanuit dat Meghan en Harry vlakbij Kensington Palace zouden blijven wonen en de buren van William en Kate zouden worden. Toen dit niet zo bleek te zijn, dachten Britse media gelijk aan een familieruzie. Niets is minder waar, de tortelduifjes wonen gewoon liever op het landgoed van Windsor.

Lees ook: Meghan Markle onder vuur in de Britse Media

Reactie

Dat de koninklijke familie reageert op dit soort geruchten, komt zelden voor. Kate zelf lijkt ook klaar te zijn met alle roddels rondom haar en schoonzus Meghan. Tijdens een bezoek aan Leicester liet ze weten absoluut opgewonden te zijn over de zwangerschap van de hertogin van Sussex.

Bron: Town&county, Vorsten Beeld: Getty, Twitter

Laatste nieuws

Zie ook