Grazia’s horoscoop

Grazia's horoscoop

Lees ook

Jouw week volgens de sterren van 5 t/m 11 december!

WATERMAN 21 januari – 19 februari

De kerstboom ondersteboven aan het plafond en een winterbarbecue in plaats van een kerstdiner. Been there, done that. Dit jaar verlang je naar zand en palmbomen in plaats van sneeuw en kerstbomen. Boek een fijne lastminute.

VISSEN 20 februari – 20 maart

Gewoontes die je door nervositeit kreeg – te veel drinken, roken, drugs – maken je leven onnodig ingewikkeld. Saai zonder? Zoek contact met die sportieve vriendin. De laatste roddels bespreken kan ook onder het joggen.

RAM 21 maart – 20 april

Niet iedereen kan even goed omgaan met jouw directheid. Houd jezelf deze week in, vooral bij vreemden. De liefde bloeit en je bent superblij én trouw. Hoewel de kans op een spannende flirt langskomt, ga je er niet op in.

STIER 21 april – 21 mei

Je trekt een voorbarige conclusie en bent niet van plan om je ongelijk toe te geven. Check de feiten nog maar eens, het zit toch echt anders dan je dacht. Geniet van de tijd met je geliefde. Een potje strippoker lost bestaande irritaties op.

TWEELINGEN 22 mei – 21 juni

Nieuwe wegen en dito wetten dienen zich aan. Een saai leven heb jij bepaald niet. Maar pas op, keuzestress ligt op de loer. Doe gewoon waar je ogen blij van gaan twinkelen. Het leven is veel te kort voor strategisch gekonkel.

KREEFT 22 juni – 22 juli

Als anderen je kunnen vertrouwen en als je hun geheimen niet doorvertelt, ben je op je allerbest. Je realiseert je nu dat je een tof type bent en dat geeft veel ontspanning. Nu de zolder nog opruimen. Organiseer een kledingruilavondje.

LEEUW 23 juli – 23 augustus

Je kunt meer bereiken dan je denkt. En dat zelfs zonder plankgas te geven. Alles wat je nodig hebt, is een vleugje tact en de juiste argumenten op het juiste moment. Plan nostalgische avonden met familie en haal herinneringen op.

MAAGD 24 augustus – 22 september

Concentreer je op je eigen pad. Verspil geen energie aan details, of aan mensen die jouw topadviezen in de wind slaan. Observeer die nieuwe vlam wat langer en check vooral hoe hij jou behandelt als je stress hebt, of met anderen erbij.

WEEGSCHAAL 23 september – 22 oktober

Je hebt door dat vriendelijkheid belangrijk is. Zelfs als die conculega of je irritante schoonmoeder bijna in een pepernoot stikt, doe jij snel de heimlichmanoeuvre. Of je nu in karma gelooft of niet. Wie goed doet, goed ontmoet.

SCHORPIOEN 23 oktober – 22 november

Gebroken borden kunnen worden vervangen, die knopen kunnen weer aan die blouse worden genaaid. Maar liefdeswonden genezen minder snel. Bedenk dat je lief niet altijd gecharmeerd is van je explosieve karakter.

BOOGSCHUTTER 23 november – 21 december

Neem geen belangrijke beslissingen en stel uit wat je uit kunt stellen. Zijn er urgente zaken, handel die dan ’s ochtends af – als je nog fris bent. Je brein downloadt nu allerlei nieuwe inzichten en dus kun jij het beste even in standje ‘pauze’ gaan.

STEENBOK 22 december – 20 januari

Jij bent niet direct de openheid zelve als het gaat om je diepste gevoelens. Zeker met vreemden ben je supergereserveerd. Deze week kom je erachter dat de eerste indruk die je van iemand had, helemaal klopt. Je maakt vrienden!

Laatste nieuws

Zie ook