Was dit de meest awkward aflevering van First Dates ooit?

"Lomper dan deze snoeiharde afwijzing bestaat niet"

Lees ook

De trouwe kijkers van het programma First Dates zaten gisteren met kromme tenen voor de televisie door de respectloze Roy. De lompe manier van zijn afwijzing vonden vele mensen niet kunnen en lieten dat weten op Twitter.

Raakvlakken

Roy en Sjef werden aan elkaar gemachted. De homoseksuele mannen deden beiden veel met toneel, maar leken voor de rest niet veel raakvlakken te hebben. Tijdens de date vertelde Roy over de weinige successen in zijn liefdesleven en Sjef vertelde eerlijk dat hij nog niet erg veel ervaring had met mannen. "Ik ben nog vrijgezel, omdat ik veel tijd besteed aan het verenigingsleven", liet hij weten. Hij wilde daarom eens kijken hoe een blind date zou uitpakken.

Lees ook: 'Mark Rutte in First Dates'

Opdringerig

Roy probeerde in het gesprek Sjef al te overtuigen om eens naar Amsterdam te gaan voor de mannen. Maar bleek Sjef zijn ding niet echt te zijn. Ondanks een opdringerige Roy die zo nu en dan wat ongeïnteresseerd aan tafel zat, zag Sjef wel wat in hem: "Leuke jongen om te zien. Ik heb een gezellige avond met hem gehad en ook nog lekker gegeten."

Onbeschoft

Toen de heren de vraag kregen of ze elkaar nog een keer wilde zien, liet Sjef weten dat hij dat wel wilde, maar op een vriendschappelijke manier. Roy gaf daarop het antwoord: "Ik heb vrienden genoeg en heb er niet nog eentje nodig." Kijkers vonden deze botte opmerking behoorlijk onbeschoft. "Lomper dan deze snoeiharde afwijzing bestaat niet", luidt het op Twitter.

Bron: AD Show Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook