Guilty pleasure: wat je tóch wil weten

Guilty pleasure

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Nieuwe accessoire voor Monica Geuze

In de vlog van Monica Geuze showt ze haar nieuwste accessoire, namelijk: een bril. Dit keer geen grote zonnebril van Céline of Gucci, maar eentje om beter mee te kunnen zien. Wel moet de vlogger nog even wennen als ze haar bril opzet, en vindt ze het eigenlijk maar een gek gezicht. "Ik kan mezelf echt niet aan met een bril," vertelt ze. De reden voor haar nieuwe accessoire is omdat ze 's nachts niet altijd alle drempels meer zag wanneer ze aan het rijden was. En ja, dat is niet helemaal de bedoeling…

Faillissement Rojami's doet pijn in Roy's hart

Verdrietig nieuws voor Roy Donders. Zijn kledingwinkel Rojami's is namelijk failliet verklaard. Hij vroeg zelf met pijn in zijn hart het faillissement aan. "Het is verschrikkelijk. Ik heb het faillissement zelf moeten aanvragen, omdat het gewoon niet goed ging. Mijn hele ziel en zaligheid zitten in die winkel, jaren van mijn leven en dat van mijn familie zit erin", vertelt de realityster. Het is een zwaar jaar geweest voor Roy, maar gelukkig is hij niet alles kwijt: "Ik heb natuurlijk nog mijn optredens en ik heb wel wat gespaard in de loop van de jaren. Dus ik zie wel wat 2019 mij gaat brengen."

Ali B op babybezoek bij Waylon en Bibi

Het dochtertje van Bibi en Waylon kreeg gisteren gezellig bezoek van Ali B. The Voice-collega kwam langs om de kleine Teddy te bewonderen en mocht haar ook gelijk een flesje geven. Op Instagram plaatst Ali een schattige foto van hem met de kleine spruit. "Oom Ali op kraambezoek bij kleine Teddy alias mini-Bibi Breijman," schrijft hij onder de foto. Cute!

Bron: RTL Boulevard Beeld: ANP, Instagram, Facebook

Laatste nieuws

Zie ook