Wist je dit? Je kunt je favoriete film of serie gewoon aanvragen bij Netflix

Omg! Nog een serie die je wil bingo-wachten? Gewoon aanvragen

Lees ook

Het aanbod op Netflix is groot, maar soms niet groot genoeg. Zit je soms tevergeefs te zoeken naar die ene film die je zo graag wil zien, maar verschijnt-ie maar niet op de streamingsdienst? No worries! Je kunt je favoriete film nu ook gewoon aanvragen.

Aanvragen

Nooit geweten? Wij ook niet. En met ons vele anderen. Zo tweette iemand onlangs dat hij een film niet kon vinden, waarop Netflix Philippines reageerde met hoe je je lievelingsfilm op Netflix kunt krijgen. Het werkt dus als volgt: klik in de app op 'meer' en kies vervolgens voor 'help'. Daarna kies je voor de optie 'helpcentrum', waarna je wordt doorgeschakeld naar een site. Vervolgens kun je onder het kopje 'snelkoppelingen' kiezen voor 'vraag series en films aan', et voilà: het aanvragen kan beginnen.

Lees ook: Release én officiële trailer Netflix-thrillerserie You eindelijk bekend

Niks meer aan doen

Of je gebeden ook worden verhoord is natuurlijk een tweede. "Als je een verzoek voor een titel hebt ingediend, kun je nu achterover gaan zitten. We hebben je verzoek ontvangen en jij hoeft nu niets meer te doen. We houden alle verzoeken van onze leden bij. Je hoeft een verzoek voor een titel dus niet vaker dan één keer in te dienen." Wie weet staat jouw favoriete film of serie dus wel eerder op Netflix dan gedacht. Fingers crossed!

Bron: Newsmonkey.be Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook