Georgina Verbaan vertelt openhartig over moeilijk jeugd

Ze heeft het niet makkelijk gehad

Georgina Verbaan vertelt in het programma 'Waar is de Mol?' openhartig over haar chaotische jeugd. Samen met haar vader, beste vriend Patrick Martens en Johnny de Mol maakt ze haar droomreis naar Indonesië.

Moeilijke jeugd

De Nederlandse actrice had een moeilijke jeugd. Ze werd gepest, haar ouders gingen scheiden toen ze nog erg jong was en ze verhuisde vaak. Na de scheiding zag ze haar vader één keer in de twee weken en groeide ze op bij haar moeder, met wie ze een moeizame band had en eigenlijk nog steeds heeft. "Ik had nooit zoveel vrienden, was best Einzelgängerig. Maar we zijn ook veel verhuisd, m’n jeugd is gewoon best een beetje rommelig geweest. Ik heb op veel verschillende scholen gezeten en ben ook wel gepest."

Lees ook: Georgina Verbaan veegt de vloer aan met interviewer

Rommeltje

Op vijftienjarige leeftijd is Georgina uit huis gegaan, omdat ze graag zelfstandig wilde zijn. Eenmaal alleen werd alles een rommeltje en de brunette staat dan ook vaak in de overlevingsstand. "Ik was altijd bezig met de rommel en niet met onderliggende dingen, dat komt later pas, als het beter gaat."

Alleen

Nu, 39 jaar later, voelt Georgina zich nog steeds alleen. "Daarom is Patrick zo belangrijk, hij geeft me het gevoel dat ik connected ben. En m’n dochter natuurlijk." Johnny vraagt haar veel persoonlijke dingen en wil dan ook weten wat Georgina tegen de jonge Georgina zou zeggen. Ze is even stil en antwoordt dan: "Het komt goed." De presentatrice is al lang bekend, maar is sinds kort pas trots op alles wat ze heeft en heeft bereikt. "M’n eigen huisje, m’n dochter en m’n kat. Dan denk ik: wow, wat heb ik dat goed voor elkaar."

Bron: Beau Monde Beeld: ANP

Laatste nieuws