Winnie Harlow doet boekje open over America’s Next Top Model

Ouch...

Lees ook

De uitspraken van Winnie Harlow over America’s Next Top Model maken de tongen los. Vooral presentatrice Tyra Banks is verontwaardigd.

Harde uitspraak

Winnie Harlow, die in de modellenwereld opviel door haar huidziekte, neemt geen blad voor de mond en vertelt dat ze helemaal niets heeft gehad aan haar deelname aan America’s Next Top Model. "Ik begon eigenlijk pas met modellenwerk na ANTM, de show heeft niets voor mijn carrière betekend. Ook de andere modellen zijn er niets mee opgeschoten", vertelt ze aan Andy Cohen. "Ik dacht dat de show een mooi begin zou zijn voor mijn modellencarrière, maar het was meer een reality-tv-show. Als ik dat van tevoren wist, had ik me niet opgegeven."

Lees ook: Winnie Harlow en Hailey Baldwin nieuwe gezichten Tommy Hilfiger

Verontwaardigd

Winnie lag gelijk onder vuur door haar commentaar op de populaire show. Vooral voormalig topmodel en presentatrice van ANTM, Tyra Banks, was niet gediend van haar uitspraken. Ze liet weten dat zij Winnie heeft ontdekt op Instagram. "Ik hou van alle meiden die meededen aan de show. Ze hebben allemaal veel meegemaakt in hun leven en veel pijn gehad", licht Tyra toe. Hoewel ze het er niet mee eens is, laat ze weten dat ze Winnie’s mening respecteert.

Excuses

Heel het internet leek achter de ANTM presentatrice te staan en dus kwam Winnie terug op haar uitspraak. Het model laat nu weten dat ze het nooit ondankbaar heeft bedoeld en dat ze geen ruzie wil met Tyra. Wel zegt ze dat ze meende wat ze zei, maar dat ze het anders had moeten verwoorden.

Bron: Marie Claire Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook