Grazia’s weekendtips

weekendtips

Lees ook

Nog niks gepland dit weekend, maar wil je wel graag de deur uit? Grazia tipt de leukste to-do's. Van festivals, feesten en markten tot shopadressen, een must-see lunchtentje of film- en boekentip. Dit is er te doen in het weekend van zaterdag 8 en zondag 9 december 2018.

Winterparadijs

Ieder jaar wordt de Haagse badplaats omgetoverd door Cool Event Scheveningen tot een winterparadijs. Er is een schaatsbaan op het Kurhausplein, een expositie met ijssculpturen en een roetsjbaan van ijs. Afgelopen zaterdag was de opening van het winterwonderland, maar tot en met 20 januari kan je nog genieten van de ijspret.

Waar: Boulevard Scheveningen
Wanneer: Van 1 december t/m 20 januari

Nieuwe parel in Beethovenstraat

De Amsterdamse Beethovenstraat is weer een hotspot rijker. Het nieuwe Vanderveen Bar & Kitchen is een stijlvolle plek die je ieder moment van de dag kunt bezoeken. Een knus en huiselijk gevoel is wat je krijgt wanneer je het restaurant binnenloopt. Een bar met marmeren details waar je in het weekend met vriendinnen een heerlijke cocktail kunt drinken en zijdezachte stoelen waar je zondagmorgen lekker rustig op kunt ontbijten.

Waar: Beethovenstraat 27A, Amsterdam
Wanneer: Zeven dagen in de week geopend

After 9 Lounge

In het hotel Waldorf Astoria Amsterdam verandert na negen uur 's avonds de Peacock Alley in de After 9 Lounge. Een hapje of drankje voor wat later op de avond kan voortaan in de stijlvolle en comfortabele lounge. Om bij te komen van de drukte in de stad kun je in het hotel heerlijk napraten met een warme kop koffie. Meet Me At The Peacock After 9’ staat symbool voor een magische avond op een prachtige locatie.

Waar: Herengracht 542-556, Amsterdam
Wanneer: 'S avonds na 21:00

Laatste nieuws

Zie ook