Expeditie Robinson maakt heel wat emoties los

Ook bij de mensen thuis!

Lees ook

Het moment waarvan ze wist dat ging komen was gisteren dan toch daar: Loiza moest na dertig dagen Expeditie Robinson verlaten, nadat ze op de laatste eilandraad alle stemmen tegen zich kreeg. En dat was niet alleen voor de blondine een teleurstelling.

Afscheid

Ondanks dat ze wist dat ze eruit gestemd zou worden als ze de proef zou verliezen, voelde het bij de eilandraad toch opeens heel erg definitief voor Loiza. Toch neemt het model met opgeheven hoofd afscheid en is ze trots op wat ze gepresteerd heeft.

Ook op Twitter krijgt Loiza alleen maar leuke reacties en wordt ze door velen gezien als de echte winnaar van dit seizoen. "De allersterkste speler van dit seizoen verlaat de expeditie. Dag Loiza!", "Als ik nu stop met Expeditie Robinson kijken, kan ik dan gewoon doen alsof loiza gewonnen heeft?" en "Doei lieve Loiza. Ga je missen in de expeditie! Je bent een kanjer" is slechts een greep uit de vele reacties. En daar kunnen we ons alleen maar bij aansluiten.

Lees ook: OMG: Steven Brunswijk zet Expeditie Robinson op zijn kop

Beelden van thuis

Toch was het niet alleen Loiza die gisteren het gesprek van de avond was. Ook haar concurrente Laurie maakte de tongen los. De ON'er werd lange tijd als een tactische, ietwat ongevoelige speelster gezien. Maar toen ze gisteren volledig in tranen uitbarstte tijdens het duel met Gregory, moesten vele kijkers thuis er stiekem ook een tissue bij pakken om een traantje of twee weg te pinken. En eerlijk is eerlijk: het was ook wel héél aandoenlijk om te zien.

Bron: Libelle Beeld: Twitter, ANP

Laatste nieuws

Zie ook