Grazia’s adventskalender: 4x Kate Mini tas van Matt & Nat t.w.v. €130

Doe mee en maak kans!

It's beginning to look a lot like Christmas… En dat betekent: cadeautjes! Met Grazia's adventskalender maak je tot en met kerst elke dag kans op een prachtige prijs. Van beautyproducten tot fashion items en nog veel meer. Vandaag: vier keer de Kate Mini tas van Matt & Nat t.w.v. €130.

Vegan

Matt & Nat staat voor Mat(t)erial en Nature. Het Canadese merk werd meer dan twintig jaar geleden opgericht met het idee om kwalitatief sterke tassen te produceren zonder gebruik te maken van dierlijk leer. Om het milieu zo min mogelijk belasten is er veel geëxperimenteerd met gerecyclede materialen. Het merk gebruikt kwalitatief hoogwaardige PVC en PU materialen, waardoor de tassen lang meegaan.

Mocht je bij vegan tassen nou meteen denken aan oubollige items, dan heb je het mooi mis. Dat bewijst Matt & Nat met hun moderne, minimalistische tassen en on-trend musthaves. Het merk heeft een enorme collectie met meer dan 150 verschillende modellen tassen, maar ook schoenen en accessoires.

Eén van onze favo's? De rode Kate Mini tas. Dit ronde pareltje kun je om je arm dragen, of als crossbody. Enne, je steelt gegarandeerd de show met deze rode kleur. Love, love, love!

Doe mee!

Kans maken? Vul onderstaand winformulier in en wie weet ben jij the lucky one!

24 dagen lang verschijnt er elke dag een nieuwe verrassing online, dus houd Grazia.nl in de gaten.

@MailAndWin(r870PFpUiE)

Laatste nieuws