doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Boter te hard om te smeren? Met déze truc niet meer

You're welcome!
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Boter te hard om te smeren? Met déze truc niet meer

Je kent het vast wel: je probeert je boterham te smeren met té harde boter, waardoor je boterham letterlijk uit elkaar valt. Irritant! Met déze lifehack 'smelt' je je boter binnen no time.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Lifehack

YouTube-kanalen 5-Minute Crafts en One Pot Chef deelden hét geheim met ons. Het enige wat je nodig hebt is boter, een bord, een warm glas en iets waar je de boter op kan smeren (bijvoorbeeld een boterham).

Lees ook: Lifehack: op deze goedkope manier creëer je super makkelijk krullen

Aha!

Plaats de boter (zoveel als je nodig hebt) op een bord. Vul vervolgens een glas met warm water en laat dit voor een minuut staan, zodat het glas goed warm kan worden. Gooi het water vervolgens uit je glas. Wanneer je je glas goed droog hebt gemaakt, plaats je deze - op de kop - over de boter. Wacht twee minuten, et voilà! Je boter is nu zacht genoeg om uit te smeren, zonder dat je brood uit elkaar valt! Easy, right?

Bron: The Sun Beeld: YouTube, iStock

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');