Kylie en Travis reageren nu zelf op ‘fake cheating photos’

Dit was hun reactie.

Het zou niet de eerste keer zijn dat een Kardashian of Jenner bedrogen wordt. Niet gek dat het gerucht dat Travis Scott vreemdging – mét foto – meteen werd geloofd door velen. Niets bleek minder waar te zijn, zo bleek later. Ook Kylie en Travis himself reageren nu op de 'fake cheating photos'.

Vooropgezet spel

Op de foto die onlangs verscheen is duidelijk te zien dat de 'lookalike' van Travis Scott nogal intiem is met een andere vrouw. Dit bleek achteraf een vooropgezet spel te zijn van YouTuber ChristianAdamG. Hoewel het neppe nieuws helemaal niet zo slecht bedoeld is – zo probeerde de maker van het nieuws te laten zien dat je niet meteen alles moet geloven wat verteld wordt – werd de grap niet als 'grappig' gezien.

Lees ook: 'Kylie Jenner bedrogen door Travis Scott'

Reactie

Ook Travis en Kylie vonden de grap op zijn zachtst gezegd: not funny. Via hun Instagram Stories lieten ze weten not amused te zijn. Waar Travis vertelt dat mensen hun best doen om nep nieuws te brengen, waarmee ze echte liefde kapot maken, laat Kylie een foto zien van de prank met: "Ik weet niet of dit een sociaal experiment is of niet, maar je maakt misbruik van echte mensen, echte relaties en echte families. Ik ben blij dat onze relatie sterk genoeg is, want dit loopt uit de hand."

Bron: HotNewHipHop, Instagram Beeld: Getty, Instagram Stories

Laatste nieuws