Thomas Markle maakt zich wéér niet geliefd bij dochter Meghan

Ai! Thomas moet altijd weer een paar messen in Meghans rug steken

Lees ook

De geruchten en roddels rondom Meghan Markle houden maar niet op. Haar halfzus Samantha en haar vader Thomas doen keer op keer een boekje open over het verleden van de brunette, en ook nu slaat haar inmiddels spraakmakende vader opnieuw zijn slag.

Campagne

Thomas is bezig met een publieke campagne om zo weer in contact te komen met zijn dochter, zo vertelt hij aan Daily Mail in een uitgebreid interview. "Ik heb tientallen pogingen gedaan om mijn dochter te bereiken via sms en brieven, maar zij en Harry hebben een muur opgebouwd. Ze hebben gedaan wat ze mij ooit zeiden niet te doen – ze geloven alle negatieve dingen die over mij geschreven zijn," aldus Thomas.

Lees ook: Samantha Markle slaat opnieuw keihard toe

Intieme items

Maar ondanks al zijn goed bedoelde pogingen, kan hij het ook niet laten nog een paar messen in Meghans rug te steken. Thomas deelt een aantal intieme items van zijn band met zijn dochter en daarbij zat ook de huwlijksuitnodiging van haar eerste bruiloft met Trevor Engelson. En dat zijn niet bepaald spullen die de brunette met de rest van de wereld wil delen.

Privé

Het is niet gek dat de ex-actrice deze dingen privé wil houden. Haar eerste huwelijksuitnodiging is niet in een koninklijke stijl de deur uit gegaan. Ze zit namelijk in haar bikini met een biertje naast zich tegen Trevor aan. En dat is natuurlijk niet zo koninklijk…

De foto's van de kaarten kun je *HIER* bekijken.

Bron: Cosmopolitan US, Daily Mail Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook