Man doet pijnlijke ontdekking nadat hij vriendin dumpt

Ai, dat kwam hem duur te staan.

Lees ook

Guy Gentile besloot na anderhalf jaar een punt te zetten achter zijn relatie met Kristina Kuchma, maar dat kwam hem duur te staan…

Break-up

Tijdens een diner op de Bahama's vroeg Kristina haar vriend om een startkapitaal van 50.000 dollar (omgerekend zo’n 42.000 euro) voor haar bedrijf. Dat verzoek ging Guy een beetje te ver. "Ik zei dat ze de verkeerde voor zich had als ze iemand zocht die haar zomaar geld gaf", legt hij uit. Omdat hij vond dat de vrouw te veeleisend was geworden, besloot hij de relatie de verbreken.

Lees ook: Deze banen zijn het slechtst voor je relatie

Woedend

Dat nieuws schoot bij het Russische model in het verkeerde keelgat. Kristiana zou hem leugenaar hebben genoemd en haar drankje in zijn gezicht hebben gegooid. Vervolgens stormde de blondine het restaurant uit… mét zijn autosleutels.

Toen de succesvolle zakenman de volgende dag thuiskwam, kon hij zijn ogen niet geloven. De vrouw had zijn peperdure Mercedes S400 in het zwembad gereden. In eerste instantie dacht hij dat het een ongeluk was en maakte hij zich enorm zorgen om de vrouw. Echter bleek al snel dat het een wraakactie was. "Ik heb haar gedumpt, zij heeft mijn auto gedumpt. Het duurde meer dan vier uur om de auto uit het zwembad te krijgen." Guy heeft aangifte gedaan bij de politie.

Bron: Metro, Beeld: Istock, Twitter

Laatste nieuws

Zie ook