H&M onthult nieuwe samenwerking

Cool!

Lees ook

Met trots kondigt H&M een samenwerking aan met het Zweedse sneakermerk Eytys. Eytys staat vooral bekend om zijn sneakers en de herkenbare chunky zolen en is een merk dat helemaal unisex is. Dat belooft veel goeds.

Collectie

De collectie van EYTYSxHM bestaat uit schoenen, kleding, accessoires en een kleine selectie voor kinderen. Allemaal unisex! De schoenencollectie bestaat uit sneakers, laarzen en slippers gemaakt van leer, suède en canvas, met de chunky zolen van het schoenenmerk. Met de shirts, jeans en jassen kun je een complete look samenstellen. De kledingstukken hebben de zogeheten boxy fit, wat geen onderscheid maakt tussen een dames- of herenitem.

Lees ook: Oh no! H&M stopt met dit merk

Chunky look

"Met deze samenwerking hopen we alle H&M-klanten kennis te laten maken met onze ontwerpfilosofie van het robuust maar fijnloos ontwerpen waar functie en verfraaiing samen komen. De collectie heeft alles te maken met proporties, het creëren van een uitgesproken unisex silhouet door te spelen met loose fits en chunky gestroomlijnde sneakers. Het is de Eytys manier van een generieke look, een look die bedoeld is om een boost te geven aan je attitude en zelfverzekerdheid."

Vanaf 24 januari is de collectie te koop in een aantal winkels en online. De prijzen verschillen van €4 tot €150, dus voor ieder wat wils. Hieronder alvast een voorproefje van de collectie.

Beeld: H&M, BSR

Laatste nieuws

Zie ook