Tony Jr. nu zelf aan het woord over zijn exit bij Expeditie Robinson

Dit is de échte reden van zijn vertrek!

Lees ook

Tony Jr. schitterde dit seizoen in Expeditie Robinson, al was zijn avontuur maar van korte duur. De dj besloot om uit de expeditie te stappen vanwege heimwee, waardoor hij nog voor de samensmelting naar huis keerde. In een interview met VIVA legde hij uit wat er precies aan de hand was.

Watje

Hij werd een lafaard, watje en ga zo maar door genoemd, toen hij besloot om vrijwillig uit de expeditie te stappen. Wel besloot hij zijn team te saven en op de eilandraad Donny Roelvink naar huis te sturen. Toen hij daarna out of the blue verkondigde met hem mee te gaan, viel iedereens mond open van verbazing.

Lees ook: Maan deelt intieme vakantiefoto met Tony Junior

Dieptepunt

Toch kwam zijn afscheid voor de productie niet helemaal als een verrassing. De dj had al een keer in de biecht toegegeven erg last van heimwee te hebben. "Ik zat al een tijdje met heimwee en op dag zeven had ik mijn dieptepunt omdat ik wist dat Maan die dag op Pinkpop zou staan, en ik daar niet bij kon zijn.'' Zijn biecht werd later door de montage weggelaten, zodat zijn afscheid bij de kijkers thuis als een schok kwam. Enne, dat is gelukt!

Het zit erop. Ik vond het een waanzinnige ervaring maar ook een van de meest afschuwelijke. Ik heb geleerd en ingezien hoeveel ik van de mensen houd die dichtbij me staan. Heimwee is iets wat je niet kunt uitleggen als je het zelf niet voelt. Ik heb geprobeerd een goede kapitein te zijn en zoveel mogelijk bij te dragen aan het team. Het moment dat ik stopte was het moment dat ik niet meer 100% kon gaan voor het team, dan moet ik sterk zijn en zelf eruit gaan. Donny er eerst uit stemmen was een tactische move om mijn team in de meerderheid te houden. Donny had nog gewoon de kans om te blijven met een zwarte stem in de volgende ronde, maar ook hij wilde naar huis. Iedereen bedankt voor de mooie reacties! Donny en ik zijn gewoon nog vrienden hoor! T.

Een bericht gedeeld door TONY JUNIOR (@tonyjuniorofficial) op

Bron: RTL Beeld: Instagram, ANP

Laatste nieuws

Zie ook