Guilty pleasure: wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure!

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

André Hazes bekent diefstal

Wat een bad boy is die André, toch! De zanger onthult in een nieuwste aflevering van zijn realityshow André Hazes: Ik haal alles uit het leven, dat hij vroeger regelmatig iets meenam uit een winkel zónder daarvoor te betalen. "Ik weet nog goed, wij hadden de Plus in de buurt. En dan ging mijn moeder boodschappen doen en dan moest ik altijd pikken. Ook als we in Amerika op vakantie waren. Maar ook echt de meest domme dingen. Dus dan liep ik de winkel uit met een pet op mijn hoofd. En dan zeiden ze: 'Huh, hoe komt die pet nou op je hoofd?', en dan zei ik iets van dat-ie er gewoon op was gevlogen. Maar die had ik dan gewoon gepikt." Vandaag de dag betaalt de zanger overigens gewoon netjes voor zijn spullen. Al kan hij het soms niet laten om stiekem een snoepje bij een willekeurige drogisterij in zijn mond te stoppen. Bekijk het filmpje *HIER*.

Bibi Breijman deelt schattige foto's met Teddy

Hoewel ze haar gezichtje zo veel mogelijk beschermd, deelt Bibi wel een aantal schattige kiekjes van baby Teddy. De kleine meid is nu bijna drie weken oud en haar trotse mama kan haar geluk niet op. "Het enige dat telt", schrijft ze erbij. Pfff, wat een schatje!

All that matters 💕🐻✨ #myteddylove

Een bericht gedeeld door Bibi Breijman (@bibibreijman) op

Deze BN'er vervangt Dan Karaty in finale Boxing Stars

Michael Boogerd vervangt de geblesseerde Dan Karaty woensdagavond in de finale van Boxing Stars. De voormalig profwielrenner neemt het op tegen Rein van Duivenboden. Dan heeft een scheurtje in zijn biceps en vond het onverantwoord om daarmee de boksring in te gaan. Michael werd daarom dinsdagavond laat benaderd om de finale in de klasse lichtgewicht te boksen. "Ik geloof het nog niet echt. Ze belden me gisterenavond nog heel laat op, toen lag ik eigenlijk al in bed. Toen belden ze nog een keertje en toen kon ik geen nee zeggen. Ik mag vanavond weer aan de bak", zei hij woensdagochtend in de ochtendshow van Giel Beelen op Radio Veronica.

Zelf is hij er alleen niet van overtuigd dat hij de wedstrijd gaat winnen. "Het is zeker niet niks. Vorige week was ik niet helemaal mijzelf. Normaal vind je het je nog wel leuk als je een revanche krijgt, maar ik moet zeggen dat ik na mijn eerste wedstrijd niet meer echt volle bak heb kunnen trainen zoals ik wil. Het was vorige week al niet echt top, dus ik verwacht niet dat het nu heel veel beter zal zijn. Maar ik heb ja gezegd, want ik kan slecht nee zeggen.”

Bron: BuzzE, Telegraaf Beeld: Instagram, ANP

Laatste nieuws

Zie ook