Foto’s van bont en blauwe Mascha zorgen voor veel ophef

Wat is er precies aan de hand?

Mascha 'Beautygloss' Feoktistova houdt de gemoederen flink bezig. Op haar laatste foto's op Instagram is te zien hoe het gezicht van de vlogster bont en blauw is. Maar wat is er nou precies aan de hand?

Bont en blauw

Sommige volgers zijn in shock en vragen zich af wat er gaande is. Want hoewel goed te zien is dat Mascha bont en blauw is, vertelt ze verder niet wat er achter zit.

Lees ook: Zo zag Mascha Feoktistova er vroeger uit

Drugsgebruik

Een paar oplettende volgers van Mascha lijken meer duidelijkheid te scheppen. Zo zou de 32-jarige volgens sommigen aandacht willen vragen voor huiselijk geweld, maar denken anderen dat haar huid het effect van drugsgebruik laat zien. Zo postte Tygo Gernandt ook een foto van zichzelf op Instagram, waarbij zijn huid duidelijk anders is dan normaal.

Het ziet er dan ook naar uit dat Mascha's post alles te maken heeft met Tygo's programma Tygo in de GHB, dat op dit moment op NPO 3 te zien is. Met dit programma wil de acteur aantonen wat GHB allemaal met je doet en wat voor schade het kan aanrichten.

UPDATE: Inmiddels is bekend dat Mascha zich samen met Tess Milne, Tygo Gernandt, Eva van de Wijdeven en nog een stel andere BN'ers, inzetten om aandacht te vragen voor Ebola. Bekijk www.artsenzondergrenzen.nl voor meer informatie.

Wat doet …. met iemand? #duss #watnee

Een bericht gedeeld door TYGO GERNANDT (@tygo_gernandt) op

Beeld: Instagram, ANP

Laatste nieuws