Hollywood Breakfast

Rise and shine! 

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Gordon opnieuw teleurgesteld in de liefde

Het zit Gordon niet mee in de liefde. Opnieuw heeft een relatie geen stand weten te houden. Nadat zijn nieuwe minnaar Ryk 24 uur in Nederland was geweest, zette hij zijn nieuwe Zuid-Afrikaanse minnaar alweer op het vliegtuig terug naar huis.

"Het is gewoon weer een grote ramp", vertelt Gordon in De Telegraaf. "Opnieuw heb ik te maken met zo'n instabiel mentaal wrak. Het is mij ook echt niet gegund." Ryk kwam langs in Amsterdam, maar dat bezoek duurde niet lang. "Nee, hij slaapt niet meer bij mij. Hij had een hotel op het vliegveld en vloog de volgende morgen naar huis. Het is allemaal erg pijnlijk. Daarom wil ik zo graag mijn liefdes nog even stil houden voordat ik ermee naar buiten kom, maar ook dat is weer niet gelukt."

Dit zijn de winnaars van Boxing Stars

Juvat Westendorp is winnaar geworden van Boxing Stars. In de slotaflevering van het RTL-programma won de zwaargewicht van Joey Spaan. In het lichtgewicht ging de titel naar Rein van Duivenboden. De acteur was duidelijk een maatje te groot voor de oud-wielrenner Michael Boogerd. Bij de vrouwen ging de zege naar Jessie Jazz Vuijk, het model won van actrice Saar Koningsberger.

Caitlyn Jenner: Kim Kardashian is extreem slim

Ze mogen dan geen contact meer hebben, maar Caitlyn Jenner was deze week vol lof over Kim Kardashian. Volgens de realityster is haar ex-stiefdochter extreem slim. "Ze doet deze show al twaalf, dertien jaar en ze is nog altijd relevant. Acteurs komen en gaan, ze doen hun werk en zijn een serie of een film lang relevant, en dan zie je ze drie jaar niet. Maar Kimberly blijft in de picture."

Laatste nieuws

Zie ook