Delilah (30): ‘Een vriend liep tweedegraads brandwonden op, doordat hij zich verbrandde aan de kaarsen die ik had neergezet’

Oh no!

Het is dé feestmaand, vol gezellige pakjesavonden, uitgebreide kerstdiners en uitbundige party’s. Maar december kan ook gevaarlijk zijn: een flinke misser ligt altijd op de loer.

Verbrande onschuld

Delilah (30): “Met Oud en Nieuw hadden mijn vriendin en ik iedereen bij ons thuis uitgenodigd. Ik had de kamer versierd en overal kaarsen neergezet. De sfeer was super. Halverwege de avond moest ik naar de wc, maar die was heel lang bezet. Toen ik uiteindelijk maar aanklopte en de deur openging, stond de badkamer vol vrienden. Een van hen jammerde van de pijn. Wat bleek? Hij had staan kletsen met zijn rug naar een kaars toe en had zich verbrand. We probeerden de pijn te verzachten door er boter op te doen. De volgende dag ging hij toch maar naar het ziekenhuis. Bleek hij tweedegraads brandwonden te hebben. Wekenlang kwam hij niet op feestjes. Toen ik hem eindelijk weer zag, sloeg ik hem blij op de rug. Geen goed idee…”

Tekst: Eva Munnik Beeld: iStock

Laatste nieuws