Grazia’s weekendtips

Nog niks gepland dit weekend?

Lees ook

Nog niks gepland dit weekend, maar wil je wel graag de deur uit? Grazia tipt de leukste to-do's. Van festivals, feesten en markten tot shopadressen, een must-see lunchtentje of film- en boekentip. Dit is er te doen in het weekend van zaterdag 15 en zondag 16 december 2018.

Vernieuwend modeconcept in Amsterdam

Het vernieuwende modeconcept House of Artisans bundelt tien innovatieve vrouwelijke ondernemers en maken met hun opkomende merken een verschil in de modewereld. Zij ontwerpen duurzame en limited editions collecties die bestaan uit pumps zonder pijn en de perfecte handtas voor jouw drukke dagelijkse leven. De ondernemers zagen een gebrek in de modebranche aan deze items en besloten daarom zelf hun eigen producten te ontwerpen. Sinds 7 december zijn de deuren van de winkel geopend aan de Roelof Hartstraat 5 in Amsterdam.

Waar: Roelof Hartstraat 5 in Amsterdam

Wanneer: Van woensdag t/m zondag geopend

Scoor de outfits van je mode-voorbeelden

Ben jij ook altijd jaloers op de perfecte outfits van influencers Billie Rose, Romy D'Fonseca, Vivian Hoorn en Lizzy Perridon? Grijp dan op zaterdag 15 december je kans om hun kleding te shoppen tijdens een closet sale in Batavia Stad. Van 10.00 uur tot 20.00 uur verkopen ze meer dan 650 unieke items uit hun eigen kledingkast. Mocht je wat stylingtips willen ontvangen van je favo mode-voorbeelden, dan kan dat! Maar… Wees er wel op tijd bij!

Waar: Bataviaplein 89

Wanneer: Zaterdag 15 december

Uitstapje voor het perfecte cadeau

Voor degenen die geen inspiratie hebben voor kerstcadeaus, zijn er de personal gift shoppers bij hotel Kimpton De Witt. Deze shoppers helpen je uit de brand als je niet weet wat je moet kopen voor iemand die alles al heeft of je een cadeau zoekt binnen een bepaald budget. Je kunt tijdens de overdekte kerstmarkt van het hotel terecht bij één van hen die het perfecte cadeau voor je uitzoekt. Terwijl het cadeau wordt ingepakt, geniet jij van een handmassage van Marie-Stella-Maris. En mocht je honger of dorst gekregen hebben van het shoppen, dan kun je van heerlijk eten genieten en een warme chocolademelk.

Waar: Nieuwezijds Voorburgwal 5, Amsterdam

Wanneer: 15 en 16 December van 13:00 – 18:00 uur

Pop up Chanel store in Amstderdam

Chanel heeft in Amsterdam een pop-up store geopend waar je de perfecte geur, make-up en huidverzorging kunt vinden. Door die gigantische N ° 5 Red Fragrance-fles in de etalage zul je de store in ieder geval niet zomaar voorbij lopen. Een pareltje om naar te kijken, maar ook zeker de moeite waard om te bezoeken en de perfecte kerstcadeau(s) te vinden. Waan je in de wereld van Chanel!

Waar: Runstraat 22, 1016 GK Amsterdam

Wanneer: Van 6 december tot 6 januari

Start kaartverkoop WOO HAH!

WOO HAH! is één van de grootste hiphopfestivals van Europa en heeft in de zomer van 2019 weer een hoop in petto. De eerste artiesten zijn inmiddels bekend: Travis Scott, Sheck Wes, Brockhampton, Skepta, Little Simz, Prime en nog een hele hoop anderen staan volgend jaar te shinen op het podium. En dat ook nog eens op een bijzonder festivalterrein, namelijk Beekse Bergen. Je kunt overnachten op de camping of in een luxe bungalow. Deze zaterdag start de kaartverkoop om 10:00, dus wees er snel bij.

Waar: Beekse Bergen
Wanneer: 12 t/m 14 juli

Beeld: Instagram

Laatste nieuws

Zie ook