Hollywood Breakfast

Rise & shine!

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Ariana Grande maakt opnieuw nummer over exen

Imagine, het nieuwe nummer van Ariana Grande dat gisteren is uitgekomen, gaat net als haar vorige single over haar mislukte relaties. Dat liet de zangeres weten op Instagram. "De plaat is grotendeels de verwerking van gefaalde, maar belangrijke, prachtige relaties in mijn leven. Maar ook het vieren van groei en het ontdekken van een nieuwe onafhankelijkheid", deelde de 25-jarige met haar fans. "Voor degenen onder jullie die naar Imagine vragen; ik zou zeggen dat Thank U, Next om acceptatie draait, en Imagine ontkenning is. Ik hoop dat dat te volgen is."

Begraven Kanye en Drake eindelijk de strijdbijl?

De ruzie tussen Kanye West en Drake lijkt bijgelegd. Na een reeks tweets waarin hij excuses eiste, liet Kanye donderdag weten: "Drake heeft eindelijk gebeld. Missie voltooid." Eerder op de dag deelde Kanye een bericht van iemand uit zijn team, die liet weten dat Drake toestemming had gevraagd een beat van hem te gebruiken. Daarna liet hij weten dat hij al zes maanden contact zoekt met Drake om het te hebben over hun vete. Die ontstond toen Pusha T, een rapper van het label van Kanye, in een nummer onthulde dat Drake een kind heeft.

"Ik heb je al gezegd dat ik Pusha T niet over je zoon heb verteld", twitterde Kanye onder meer. "Ik zou je nooit opzettelijk kwetsen. Ik heb die nummers niet eens gehoord, ik zou zoiets nooit uitbrengen, dat is niet mijn ding." Wel eiste hij verontschuldigingen van Drake, omdat die negatief over Kanye's gympencollectie had gerapt en daarmee, in de woorden van de rapper, het eten uit de monden van zijn kinderen had gestolen.

Dit is het best betaalde model van de wereld

Kendall Jenner is het best betaalde model ter wereld. Maar, in de Top 10 die zakenblad Forbes opstelde, maakte ook de Nederlandse Doutzen Kroes haar rentree. Kendall verdiende tussen juni 2017 en juni 2018 22,5 miljoen dollar (19,8 miljoen euro), een half miljoen meer dan vorig jaar toen ze de lijst ook al aanvoerde. Daarmee stootte ze in 2017 Gisele Bündchen na vijftien jaar van de troon. Op de tweede plaats in de lijst staat Karlie Kloss, die 13 miljoen (11,4 miljoen euro) binnenharkte. Doutzen staat op de tiende plek met een inkomen van 8 miljoen dollar (7 miljoen euro), dat ze volgens Forbes voornamelijk verdiende met lucratieve contracten met merken L'Oréal en Piaget.

Bron: BuzzE Beeld: Instagram, Getty

Laatste nieuws

Zie ook