Nieuwe coupe Melania Trump gesprek van de dag

Mensen raken er niet over uitgepraat.

Is het niet het Witte Huis dat ze tot spookhuis omtoverde, dan is wel haar nieuwe coupe waarmee ze de aandacht trekt. Melania Trump heeft een bezoek aan de kapper gebracht en daar is enorm veel over te doen.

Happy new year, happy new hair

Melania wilde net voor het nieuwe jaar nog even een andere coupe en besloot haar prachtige balayage in te ruilen voor een wat blondere look.

Lees ook: Melania Trump gaat viraal met hilarische foto

Aandacht

Op zich niets vreemds aan, toch houdt het iedereen bezig. Tijdens een exclusief interview met Fox News heeft niemand aandacht voor wat er nou precies gezegd wordt, maar zijn het vooral haar pas gekleurde lokken die de gemoederen bezig houden.

"Heeft Melania haar haren speciaal geverfd om bij de look van Fox News te horen?", "Ik kan niet geloven dat ze Jennifer Coolidge – bekend van onder andere Mean Girls – gecast hebben als de nieuwe Melania" en "Michelle Obama's boek: Becoming. Melania Trump's boek: Becoming Unrecognizable" is slechts een greep uit de vele reacties.

Arme Melania, toch. Gelukkig kan ze haar nieuwe look prima hebben en zal er over een paar dagen niemand meer van wakker liggen.

Bron: Cosmpolitan, ANP

Laatste nieuws