Hollywood Breakfast

Rise and shine!

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Oh my: twitterruzie Ariana Grande en Kanye West

Ariana Grande kondigde donderdag haar nieuwe single aan – die overigens opnieuw over haar exen zou gaan – waarin ze de ruzie tussen Kanye West en Drake benoemde. Kanye West was not amused.

"Jongens, ik weet dat volwassen mannen online aan het ruziën zijn, maar Miley en ik droppen vanavond onze prachtige, nieuwe songs. Dus als jullie je nu even kunnen gedragen, kunnen wij meiden even shinen." Natuurlijk wisten niet alleen haar fans, maar ook Kanye en Drake dat dit over hen gaat. Kanye liet dan ook weten dat Ariana de mannen puur heeft gebruikt om publiciteit te genereren voor haar nieuwe single.

Grote zorgen om ex-verloofde van Ariana Grande

De ex-verloofde van Ariana Grande, Pete Davidson, heeft zijn Instagram-account gisteravond verwijderd, vlak nadat hij een zorgwekkend bericht schreef. Hij deelde het volgende met de wereld: "Ik wil echt niet meer op deze aarde zijn. Ik doe mijn best om hier te blijven, maar ik weet eigenlijk niet hoeveel langer ik hier nog kan zijn. Alles wat ik ooit heb geprobeerd te doen, was mensen helpen. Onthoud dat ik het je gezegd heb."

Pete zou al jaren depressief zijn, wat het bericht nog zorgwekkender zou maken. Acteur Jon Cryer bevestigde gelukkig al gauw dat Pete bij de Amerikaanse show Saturday Night Live aanwezig was.

Victoria's Secrets Georgia Fowler: 'Dit werk is eenzaam'

Onlangs vond dé fashion show van het jaar weer plaats: Victoria's Secret Fashion Show. Hoewel menig meisje alleen maar kan dromen om ooit mee te mogen lopen tijdens de show, blijkt dat het lang niet alleen maar leuk is. De 26-jarige Georgia Fowler verhuisde toen ze 16 was al van Nieuw-Zeeland naar New York. "Ik was altijd eenzaam", vertelt ze aan Stellar magazine. "Zeker in het begin was het niet makkelijk, ik was continu in gevecht om door te gaan."

Daarnaast was het voor het model ook niet makkelijk om echt vrienden te maken. "Ik ben nooit lang op dezelfde plek. Dat maakt het moeilijk om een vriend te vinden."

Bron: Cosmopolitan US, Telegraaf, Show Beeld: Instagram, Twitter, Getty

Laatste nieuws

Zie ook