Guilty pleasure: wat je tóch wil weten

Lekker smullen!

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Cast GTST vertoeft in Disneyland Paris

Een weekendje Disneyland Paris klinkt niet verkeerd, toch? De hele cast en crew van Goede Tijden, Slechte Tijden is dit weekend te vinden in het gigantische park. Ze vieren de negentigste verjaardag van icoon Mickey Mouse. Via Instagram delen de acteurs en actrices kiekje na kiekje en wij genieten in volle teugen mee.

Kim Kötter klaar met kritiek op haar lichaam

Kim Kötter is het helemaal zat om elke keer maar weer commentaar te krijgen op haar lichaam. Via Instagram deelde de blondine de opmerkelijke vragen en kritieken die ze telkens krijgt op en over haar lijf. 'Je bent veel kleiner in het echt', 'Je bent op tv veel dikker' en 'Je sport zeker elke dag' zijn slechts een paar van de opmerkingen.

De presentatrice vindt het niet kunnen. "Dat zeg je toch ook niet tegen je buurvrouw? Gewoon normaal doen. Ik ben ook een mens."

Glennis Grace kan eindelijk zichzelf zijn in relatie

Zangeres Glennis Grace ging er voor een lange tijd van uit dat ruzie in een relatie heel normaal is. In een recent interview met Het Parool vertelt ze dat ze nu pas weet dat een relatie geen wedstrijd is. "Het is een kwestie van thuiskomen en jezelf kunnen zijn."

Anderhalf jaar geleden werd de zangeres verliefd op Simon. De twee hebben een heel fijne, gelijkwaardige relatie. "Ik heb altijd gedacht dat ruzies en relaties bij elkaar horen. Zoals een koekje bij de koffie." Haar ouders zijn zelf gescheiden, maar bleven wel bij elkaar wonen. "Dat zorgde, op z'n zachtst gezegd, voor spanning." Haar relatie met Simon maakt Glennis gelukkig. Naar eigen zeggen zo gelukkig, dat ze er een beetje aan moet wennen.

Bron: Telegraaf, NU.nl, RTL Boulevard Beeld: Instagram, ANP

Laatste nieuws

Zie ook