Guilty pleasure: wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure!

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Zolang zijn Famke en Ronnie al aan het daten

Vrijdag was dan eindelijk de bevestiging daar: Ronnie Flex en Famke Louise zijn stapelgek op elkaar. De 20-jarige bevestigde hun relatie in RTL Late Night met Twan Huys, nadat diezelfde middag hun intieme videoclip uitkwam. Wel hield ze een beetje in het midden sinds wanneer de twee met elkaar gaan. In een interview met RTL Boulevard laat de zangeres dan toch weten dat de twee al langere tijd verliefd zijn. "Je moet elkaar sowieso eerst beter leren kennen, voordat je zoiets aan de media laat weten. Maar ja, het speelt sowieso wel langer dan zeven à acht maanden."

❤️

Een bericht gedeeld door Famke Louise (@famkelouise_) op

Kim Kötter is kritiek op uiterlijk helemaal zat

De 36-jarige is er goed klaar mee dat ze mensen haar elke keer beoordelen op haar uiterlijk. Op social media krijgt ze vaak dingen als 'Je bent op tv veel dikker, je lijkt jonger in het echt, je bent veel kleiner in het echt, eet je wel goed?, je sport zeker iedere dag?, ik begrijp niet dat jij ooit miss bent geweest, ik vind je helemaal niet zo mooi, ga eens rechtop zitten want daar word je veel knapper van, en je bent eigenlijk heel aardig' te horen. Iets wat ze inmiddels helemaal zat is. "Dat zeg je toch ook niet tegen je buurvrouw?". En zo is het maar net!

Bron: Weekend, RTL Beeld: Instagram, ANP

Laatste nieuws

Zie ook