Met deze tips tover jij je tuin in 2019 om tot een droomplek

Zo knap jij easy en snel je tuin op

Lees ook

Nieuw jaar, nieuwe kansen! Dit jaar ga jij je tuin dus wél een make-over geven, zodat je niet de enige in de straat bent met een hoop onkruid.

We know, het is nog lang geen zomer. Maar hoe langer je het uitstelt… Aan de slag dus! Een nieuwe set tuinmeubelen geven weer een frisse look, maar ook met bloemen en andere accessoires knap jij je tuin gemakkelijk op. Dit zijn komend jaar de trends; schrijf je mee?

Flowerbomb

Afgelopen jaar namen planten het internet over, maar in 2019 zijn het bloemen die je overal zult zien schitteren in tuinen (en in huis). Niets is te gek. Combineer zoveel mogelijk kleuren en verschillende bloemen met elkaar. Op die manier creëer jij een kleurrijke tuin waar iedereen jaloers op zal worden. Vraag bij een bloemist om inspiratie of scroll Pinterest en Instagram af om de tuin van je dromen te ontwerpen.

Colour baby

Ondanks alle vrolijke kleuren van bloemen, zijn de kleuren voor in de tuin allemaal wat donkerder en aardetinten. Een diepdonker paars, warme bruintinten, charcoal blauw en warme grijstinten vullen jouw tuin aan. Je kunt de kleuren verwerken in kussens op de loungeset, bloempotten en bijvoorbeeld in een spiegel die je ophangt onder een afdakje.

Accessoires

Je tuin een make-over geven is makkelijker dan je denkt. Met accessoires geef je 'em al een unieke twist. Dat kan gaan om kussens of wanddecoraties. Maar ook oude spullen die je niet meer gebruikt, kun je op een hele leuke manier personaliseren. Met mozaïeksteentjes kun je bijvoorbeeld alle kanten op. Van een leeg muurtje tot een oude bloempot, met een middagje knutselen knap jij een hoop op.

Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook