Om deze redenen kan je beten niet naakt slapen

Vooral nummer 1 wil je niet meemaken

Lees ook

Het maakt niet uit hoe koud het is, jij slaapt standaard in adamskostuum. Maar is dat nou wel altijd handig? Er zijn namelijk een paar redenen waardoor we opeens twijfelen of naakt slapen wel zo fijn is als iedereen die naakt slaapt beweerd.

1. Er kan ineens brand uitbreken

En ja, wat doe je dan? Je zit er natuurlijk ook niet per se op te wachten dat de brandweer jou in je adamskostuum uit bed moet trekken…

2. Het is erg koud in de winter

Tenzij je elke avond in de armen van je geliefde rolt, kan het tijdens de strenge wintermaanden aardig koud zijn in bed. Probeer met dat gebibber dan maar eens in slaap te vallen.

Lees ook: Onderzoek: is slapen met sokken nou goed of slecht voor je?

3. Pyjama's zijn veel te leuk

Of het nou een sexy pakje is of een pyjama met unicorns: pyjama's zijn toch veel te leuk om in de kast te laten liggen of zelfs helemaal niet in huis te hebben?

4. Je kunt niet zomaar even je bed uit

Vooral wanneer je 's avonds flink hebt lopen pimpelen, kan je blaas 's nachts nog weleens dwars doen. Nu maakt dit niet echt uit wanneer je alleen woont. Maar in een huis vol huisgenoten, is het toch vervelend om elke keer iets aan en uit te moeten doen.

Ieder z'n ding

Nu zijn de bovenstaande punten natuurlijk met een dikke knipoog, en wordt er zelfs gezegd dat naakt slapen meer voordelen heeft dan met een pyjama aan in bed liggen. Laten we zeggen dat iedereen moet doen waar ze zich goed bij voelt. Al kunnen wij nummer #1 toch niet helemaal uit ons hoofd krijgen…

Bron: Cosmopolitan US Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook