Dit is dus waarom Starbucks je naam verkeerd spelt

Komiek Paul Gale heeft het antwoord

Lees ook

Vraag jij je ook af hoe Starbucks barista's het keer op keer voor elkaar krijgen om je naam verkeerd te schrijven? Let op.

Marketingtruc

Al heb je de makkelijkste naam van de wereld, de Starbucks medewerkers geven er altijd wel een originele twist aan. Heet je Zoé, dan staat er gegarandeerd met grote zwarte letters Zowie op je iced latte caramel. En er heeft vast en zeker wel eens Sarre in plaats van Sarah op je beker gestaan, zelfs nadat je vijf keer s-a-r-a-h hebt gespeld. Komiek Paul Gale heeft het antwoord gevonden op de vraag waarom. Hij brengt het op een hilarische manier, maar toch schuilt er heel wat waarheid in.

Lees ook: Hier kun je de deksel van je Starbucks drankje ook voor gebruiken

'Boob'

Het mag dan wel een marketingtruc zijn, het maakt het werk wel leuk voor de barista's. Een assistent-manager van de keten vertelde in een interview met Cosmopolitan uitgebreid hoe grappig het voor hen is. "Het knoeien met de namen van klanten doe ik meestal in de ochtenden. Mijn vasten klanten houden ervan. Er komen heel wat Jessica's binnenlopen. Op elke naam heb ik wel een variatie."

"Ik heb een vaste klant genaamd Bob. De eerste keer spelde ik zijn naam als Boob. 'Boob, uw latte is klaar', riep ik door de winkel. Hij maakte er een beetje een probleem van en mijn manager gaf hem een gratis drankje om hem te kalmeren. Nu kan hij er wel om lachen en verschijnt er een glimlach op zijn gezicht als ik Boob op zijn beker schrijf."

Lees ook: Als Starbucks barista's dit met je koffie doen, hebben ze een hekel aan je

Beeld: YouTube, iStock

Laatste nieuws

Zie ook