Hollywood Breakfast

Rise and shine! 

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Ariana Grande verklaart opvallende kerstboom

Geen traditionele kerstboom voor Ariana Grande dit jaar. De zangeres pakt het helemaal anders aan en heeft haar boom omgekeerd aan het plafond gehangen. Dat is te zien op een foto die haar broer Frankie op Instagram heeft gepost.

Waarom Grande voor deze typische boom koos, verklaarde ze aan een reporter van TMZ: "Omdat het leven soms ook op z'n kop kan staan". Qua versiering houdt 'Ari' het ook sober dit jaar. Ze heeft gekozen voor zwarte kaarsen, zwarte kerstsokken en wat groene takken op de schoorsteenmantel.

Michelle Obama: er gebeurde vrij veel die dag

Michelle Obama was te gast bij Jimmy Fallon in zijn late night-show, waar ze kwam om te praten over haar boek Becoming. Maar de talkshowhost wilde nog meer weten van de voormalig First Lady en pakte er een foto bij waarop zij met haar man Barack te zien is, toen ze voor de laatste keer vlogen in de Air Force One, het Amerikaanse presidentiële vliegtuig. Fallon vroeg haar wat ze op dat moment dacht, waarop Obama antwoordde: "Bye Felicia!"

"Nou, er gebeurde een hoop die dag," verzuchtte Michelle. "Het was nogal…een dag, zeg maar. Vlak daarvoor vroeg mijn dochter nog of ze nog een keer een slaapfeestje kon geven. Ik dacht die is gek geworden. Alles moest ingepakt worden dus daar was geen tijd voor."

Selena Gomez gespot in de sneeuw

Selena Gomez lijkt weer helemaal de oude te worden. De zangeres werd door een aantal vrienden getagd in foto's die gemaakt zijn in het Californische ski-resort Big Bear. Selena staat stralend en lachend op de kiekjes, tot grote vreugde van haar fans.

Het zijn de eerste foto's die van haar verschijnen sinds ze publiekelijk afscheid nam van Instagram en aan zichzelf ging werken. "OMG! The Queen is back!", "Dit is het beste nieuws dat ik vandaag gehoord heb" en "Ik ben zo blij dat ik ga huilen van geluk", reageerden Selena's fans.

Laatste nieuws