OMG: Nieuwe steamingsdienst met feelgood films

Waaahh!

Lees ook

Yay! Vanaf vandaag is er een nieuwe Nederlands streamingdienst: WithLove. Vol mer feelgood films!

Liefdesfilms

WithLove voegt wekelijks vijf nieuwe titels van romantische comedy's, dramafilms en series aan het aanbod toe. De steamingdienst begint met honderd titels en groeit in 2019 door naar minimaal 250 titels, waarvan minimaal 50 premièrefilms voor de Nederlandse markt. De eerste verschenen titels op het platform zijn Book of Love, Autumn in New York, The Heart of Christmas, Personal Effects en Madame Bovary. Daarnaast staan ook Nederlandse titels als Hartenstraat en Smoorverliefd erop.

Lees ook: De Netflix beschrijving van Gossip Girl gaat viral

Genre

"Wij spelen in op een behoefte bij de consument. Er wordt minder naar lineaire televisie gekeken en meer naar Video On Demand via bijvoorbeeld Netflix en Videoland. Maar waar deze aanbieders vooral kijken naar generieke content voor iedereen, geloven wij in een doelgroep en niche aanpak", vertelt Iemke Roos van WithLove.

Een abonnement op WithLove kost 5,95 euro per maand. "Wij gaan met onze doelgroep met WithLove de diepte in. Wij bieden veel meer mooie, liefdevolle en onbekende films. Als je van dit genre houdt is WithLove de beste en enige locatie in Nederland waar je zoveel content kunt vinden." Dat fleurt de koude maanden weer een beetje op!

Bron: Panorma Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook