Exclusief! Fajah Lourens: ‘Ik zit de hele dag met mannen te lullen op Tinder’

"Ik ben een sterke onafhankelijke vrouw"

Lees ook

My Killer Body-goeroe Fajah Lourens (37) schittert in de nieuwe Grazia als Daenerys Targaryen uit Game of Thrones, haar favoriete serie. Naar eigen zeggen lijkt ze best op Daenerys. "Ik ben ook een sterke onafhankelijke vrouw."

Tinder

"Ik heb geen man nodig, al is dat niet helemaal waar, want ik zit wel de hele dag met mannen te lullen op Tinder. Maar ik ben onafhankelijk in de zin dat ik alles binnen mijn bedrijf zélf heb opgebouwd, mijn eigen boontjes kan doppen en op niemand hoef te leunen", vertelt ze.

Lees ook: Fajah Lourens over breuk met ex-liefje Igor

Verantwoordelijkheid

"Wat de serie me daarin heeft geleerd? Dat ik niemand moet vertrouwen eigenlijk! Mijn eigen moeder leerde me om altijd eerst naar mezelf te kijken. Als je met een vinger naar een ander wijst, wijzen er drie naar jou. ‘Neem verantwoordelijkheid voor je acties’, zei ze keer op keer tegen me toen ik nog een kind was. En ook dat alles mogelijk is. Als je zegt dat je iets niet kunt, betekent het eigenlijk dat je iets niet wilt, was haar motto.

Lees ook: Slecht nieuws voor Fajah Lourens

Onafhankelijk

"Mijn vader zei altijd: ‘Als je je huur niet kunt betalen, moet je niet kleiner gaan wonen, maar harder gaan werken.’ Samen hebben ze me gemaakt tot iemand die gelooft dat alles mogelijk is in het leven, daarin lijk ik ook wel op Daenerys. Ik heb net als zij de wil om steeds groter te groeien en de wereld te veroveren. Ik heb net een eigen lingerielijn uitgebracht bij Sapph en in januari komt De Cellulite Guide uit, mijn eerste boek zonder uitgever. Ook in mijn streven voor het nieuwe jaar lijk ik dus op Daenerys: ik wil graag totaal onafhankelijk zijn."

Tekst: Jill Waas, fotografie: Dario & Misja

Laatste nieuws

Zie ook