Vrouw knipt eigen pony en dat gaat gruwelijk mis

Ai, niet aan te raden

Lees ook

Waar we normaal gesproken bij elke vraag omtrent beauty onze telefoon erbij pakken om wat tutorials op YouTube te bekijken, bewijst Envy Deladyd dat het ook bij hen niet altijd goed gaat. De YouTuber maakte speciaal voor haar volgens een filmpje waarin ze liet zien dat je je eigen pony kan knippen. Alleen liep dat niet helemaal zoals gepland.

Mislukt

De beautyvlogger laat via een (inmiddels verwijderde) video zien dat ze haar eigen haar eens flink onder handen neemt met een tondeuse. Dat kan alleen maar misgaan zou je denken en in eerste instantie lijkt dat ook zo. Wanneer Envy een pony bij zichzelf probeert aan te meten, lijkt haar poging compleet te mislukken. Gelukkig is de YouTuber handig met een stijltang en weet ze – mede door de tondeuse – de ‘mislukte’ coupe toch nog enigszins te fixen. Maar of ze dit ritueel de hele dag wil herhalen, is nog maar de vraag…

Lees ook: Hailey Biebers nieuwe kapsel is gesprek van de dag

Voor iedereen die ook op kapperskosten wil besparen en dus zelf de schaar in de lokken wil zetten; wees er zeker van dat je het kan, want van een mislukt kapsel wordt niemand, maar vooral jijzelf, niet bepaald vrolijk.

Beeld: Facebook, Getty

Laatste nieuws

Zie ook