Roxeanne Hazes openhartig over moeilijke tijden

Mooi!

Lees ook

Sascha Visser presenteert op Ad Show zijn mini documentaire. Hij is de standaard vragen in interviews zat en wil met zijn docu's een uniek kijkje geven in het leven van BN'ers. Roxeanne Hazes was de eerste gast en vertelt openhartig over de moeilijke tijden uit haar leven.

Bondig

"Ik wil met informatie komen die je niet op Google kan vinden", is zijn doel. Voor de eerste aflevering van Bondig ging hij twee dagen met Roxeanne op pad. "Rox laat al vaak meerdere kanten van zichzelf zien, maar in een voorgesprek werd ik omver geblazen door haar eerlijkheid", laat hij weten.

Lees ook: Exclusief! Roxeanne Hazes: 'De deur staat open voor mijn broer, maar niet meer wagenwijd'

Huilen

De aflevering met de 25-jarige zangeres, die toevallig ook een vriendin van hem is, heeft hem erg ontroerd. "Ze zei: Sas, vijf jaar geleden zat ik huilend in de auto na elk optreden. Ze realiseerde zich dat ze niet langer ‘de dochter van’ wilde zijn en probeerde van alles. Ze was dj, kocht een drumstel en besloot uiteindelijk eigen nummers te produceren. Ze vond een platenlabel die iets zag in haar sound. Nu staat ze in kleine zalen, voor weinig mensen, maar geniet zo veel meer dan vroeger. Ze heeft een manier gevonden zichzelf los te trekken."

Verhalen

Sascha's plannen voor dit programma had hij al een langere tijd in zijn hoofd. De voormalig TMF presentator vond de interviews die hij toen deed, erg lastig. Hij heeft het idee dat er zoveel meer te vertellen is dan alleen de informatie op Google. Met Roxeanne heeft het goed uitgepakt. Nu hoopt hij nog de verhalen van Davina Michelle, Waylon en Willem de Bruin en Twan van Steenhoven te horen.

Klik HIER om het indrukwekkende verhaal van Roxeanne te horen.

Bron: AD Show beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook