doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Sylvie's column: Mijn Oud & Nieuw regel

In Grazia vertelt ze over haar nieuwste avontuur
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Sylvie's column: Mijn Oud & Nieuw regel

Van sexy showgirl tot hardwerkende moeder en strakgetraind model - Sylvie Meis (39) is het allemaal. In Grazia vertelt ze over haar nieuwste avontuur; het vergroten van haar imperium.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Emotioneel

Het is altijd weer een heerlijk vooruitzicht om meteen na kerst op het vliegtuig te stappen, offline te gaan en elf uur later te landen in Miami. De eerste keer dat ik de jaarwisseling in het buitenland besloot te vieren, was na mijn scheiding, volgend op een heftige oudejaarsavond van 2012 op 2013. Daarna werd mijn rule: op díe avond wil ik niet meer thuis zijn, te emotioneel.

Miami Beach

Deze jaarwisseling ga ik waarschijnlijk naar een New Year’s Eve party in Miami Beach. Ik hou ervan om naar hot places te gaan met een goed nachtleven. Ik moet altijd overwegen wat ik belangrijker vind: mijn privacy of een fijne tijd. Je kunt me wel in mijn eentje op de Malediven zetten, zonder pottenkijkers, maar dan word ik serieus depressief. Zit je tussen al die getrouwde stelletjes.

Halfnaakte man

Dus ja, ik hou van een feestje. Maar eerlijk, ik kan me de laatste keer niet meer herinneren dat ik Oud en Nieuw tot zes uur in de ochtend gevierd heb. Uurtje of drie is echt mijn max. Foto’s gemaakt op de afterparty van de Duitse Place To B Awards, uitgelaten dansend in een vuurrode jurk met een halfnaakte man achter me, doen iets anders suggereren, maar geloof me: een uur later lag ik alweer ongeschminkt en gedoucht in bed, omdat ik de volgde ochtend moest werken. Soms is het allemaal niet zo wild als het lijkt.

De hele column lees je in de nieuwe Grazia of HIER via Blendle.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');